Καθαρισμός σαλονιού, με ΜΟΝΟ 69 ευρώ.

Το σαλόνι, στην εποχή μας είναι το Νο 1 έπιπλο σε χρήση στο σύγχρονο Ελληνικό σπίτι. Περάσανε τα χρόνια που το σαλόνι ήταν περιορισμένης χρήσης, και οι μητέρες μας το «ανοίγανε» Χριστούγεννα, Πάσχα, γιορτές και ιδιαίτερης σημασίας ημέρες για την υποδοχή επισκεπτών.

Τώρα πια το σαλόνι μας είναι ο οικογενειακός χώρος, εκεί περνάμε στιγμές ξεκούρασης, βρισκόμαστε με φίλους, παίζουν τα παιδιά μας, ξαπλώνουμε να απολαύσουμε μια ταινία ακόμα και σαν πρόχειρη τραπεζαρία το χρησιμοποιούμε.

Όλα αυτά δημιουργούν την ανάγκη να χρειάζεται σε τακτά χρονικά διαστήματα, καθαρισμό και μάλιστα βιολογικό. Τι είναι βιολογικός καθαρισμός υφασμάτινων επιφανειών, είναι ο καθαρισμός που γίνεται όχι μόνο για να καθαρίσουμε το ύφασμα μας από τυχών λεκέδες, αλλά και καθαρισμό από μικρόβια, μύκητες και ακάρεα,  που αναπτύσσονται στο εσωτερικό, μικροοργανισμούς και βακτηρίδια που αναπτύσσονται τόσο στην επιφάνεια αλλά και στο εσωτερικό του επίπλου.

Πολλοί πελάτες με ρωτούν για το πιά είναι η συχνότητα που πρέπει να καθαρίζουν το σαλόνι τους, η απάντηση είναι τουλάχιστον μία φορά κάθε χρόνο. Για να σας δώσω ένα λογικό επιχείρημα για το λόγο αυτής της συχνότητας θα σας κάνω μια ερώτηση, θα κοιμόσαστε σε ένα μαξιλάρι που έχετε να το πλύνετε 1 χρόνο; Μάλλον όχι.!

Στο μαξιλάρι όμως δεν καθόμαστε με το τζίν ή τα ρούχα της δουλειάς ή τα ρούχα που πριν είχαμε κάτσει στο παγκάκι, στο πεζούλι του κήπου μας ή στην καρέκλα της καφετέριας που ήμασταν πριν και απολαμβάναμε τον καφέ μας. Στο μαξιλάρι ξαπλώνουμε να κοιμηθούμε συνήθως μετά το βραδινό μας ντουζάκι. Άρα το μαξιλάρι που έχω να το πλύνω 1 χρόνο και που δεν θα κοιμόμουν γιατί ακριβώς έχω να το πλύνω τόσο καιρό, φανταστείτε στο μαξιλάρι του καναπέ που συνήθως ασυναίσθητα ξαπλώνουμε τι γίνεται. Γκουρμέ εστιατόριο για τα μικρόβια, τα ακάραια και τα βακτηρίδια το αθώο, κατά τα άλλα, σαλόνι του σπιτιού μας.

Τώρα για πρώτη φορά στα χρονικά του βιολογικού καθαρισμού σαλονιών οικίας, μπορούμε να κάνουμε έναν τέτοιο καθαρισμό με τα ποιο σύγχρονα μηχανήματα και τα ποιο εξελιγμένα και πιστοποιημένα (όχι μόνο από ξένους οργανισμούς αλλά και από το Ελληνικό χημείο του κράτους), χημικά, (βιολογικά βιοδιασπώμενα και υποαλλεργικά) της Karcher, με ΜΟΝΟ 59 ΕΥΡΩ για έως 6 θέσεις καναπέ.

Για περισσότερες πληροφορίες είμαι στην διάθεσή σας 9:00 το πρωί έως 21:00 το βράδυ, επτά ημέρες την εβδομάδα.

Θα χαρώ να απαντήσω σε όσες ερωτήσεις θέλετε και να σας εξηγήσω όλες τις λεπτομέρειες που πρέπει να γνωρίζετε πριν από τον καθαρισμό, που θα γίνει εάν θελήσετε με ραντεβού στο χώρο σας, μπροστά στα μάτια σας, που πιστέψτε με είναι μια συναρπαστική εμπειρία.

Επαφή

GCS HELLAS
ΕΒΡΟΥ 1
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
18756

ΚΑΙ

ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ 30 - ΠΥΛΑΙΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

6937441525

Νέα

Αυτός το πεδίο είναι κενό.

© 2015 Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα

Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδαWebnode